Lirik lagu Doel Sumbang - Bulan Batu Hiu

Advertisemen
Bulan Batu Hiu
Artis : Doel Sumbang
Album : -

LYRICS
Bulan nu ngagantung di langit Batu Hiu
Tinggal sapasi sesa purnama kamari
Urang duaan anteng sosonoan
Suka bungah sagala rasa dibedah

Bulan nu ngagantung di langit Batu Hiu
Tinggal sapasi sesa purnama kamari

Ikrar janji sahidup samati
Moal hianat Insya Allah moal pegat

Dina ruang hate nu aya ukur salira
Dina ruang hate pasti ngan ukur salira

Bulan di langit Batu Hiu
Sesa purnama kamari
Bulan sapeupeuting nyaksi
Nyepeng rusiah moal betus pasti

Bulan nu ngagantung di langit Batu Hiu
Tinggal sapasi sesa purnama kamari

Ikrar janji sahidup samati
Moal hianat Insya Allah moal pegat

Dina ruang hate nu aya ukur salira
Dina ruang hate pasti ngan ukur salira

Bulan di langit Batu Hiu
Sesa purnama kamari
Bulan sapeupeuting nyaksi
Nyepeng rusiah moal betus pasti

Bulan di langit Batu Hiu
Sesa purnama kamari
Bulan sapeupeuting nyaksi
Nyepeng rusiah moal betus pasti

Bulan di langit Batu Hiu
Sesa purnama kamari
Bulan sapeupeuting nyaksi
Nyepeng rusiah moal betus pasti
☆☆☆
Advertisemen