Lirik lagu Doel sumbang - Runtah

Advertisemen

Runtah
Album: "Doel Sumbang" (2008)
Artis: Doel Sumbang

LYRICS
Aduh.. Jang Oman
Eta lebar nya
Nubalangor teh meni gareulis geuningan

Eta teu ngarti da nugareulis
Nu loba nu bangor mah geuningan

Nu awon mah da..sarua we ketang

Panon na alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus

Ngan hanjakal pisan
Kalalakuan siga ‘setan’
Gunta ganti jalu
Teu sirikna unggal minggu

Naha kunaon nu geulis loba nu bangor
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis

Sigana mah ngarasa
Asa aing hade rupa "Jang Oman"
Bisa payu ka sasaha
Tungtungna jadi cilaka

Teleg ku sia...

Kulit kelir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawer hayam
Panon coklat kopi susu...

Ngan naha atuh beut dimumurah
Geblek hirup daek jadi ‘Runtah’
Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
Komo jeung poho di baju

Aneh nya
Kawas hirup jaman batu we baheula
Cik atuh sing isin atuh kana bulucun teh

Panon na alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus

Ngan hanjakal pisan
Kalalakuan siga ‘setan’
Gunta ganti jalu
Teu sirikna unggal minggu

Naha kunaon nu geulis loba nu bangor
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis

Sigana mah ngarasa
Asa aing hade rupa "Meureun Jang Oman"
Bisa payu ka sasaha
Tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarigu
Biwir beureum-beureum jawer hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah
Geblek hirup daek jadi ‘Runtah’
Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
Komo jeung poho di baju
Advertisemen