Lirik Lagu Doel Sumbang - Nani

Advertisemen

Nani
Album: The Best Of (2001)
Artis: Doel Sumbang

LYRICS
Nani...
Nya diteras ieu pisan
Apa Nani nulak cangkeng
Nyentak bari molototan
Ka Asep nyeubut sibeke
Nu ngimpi ngahontal bulan

Nani...
Nya diteras ieu ooge
Ema Nani ngajeujeuleh
Bari nunjuk kana irung
Majarkeun asep jeung Nani
Ibarat langit jeung bumi

Dicarekan laklak dasar
Dijeujeuleh bebeakan
Rumasa asep dihina
Wajar mun malik teu suka

Asep manusa biasa
Boga hate boga rasa
Sanajan hirup sangsara
Harga diri mah utama

Jungkir balik berang peuting
Mecut akal jeung pikiran
Ngudag dunya teu kapalang
Tineukanan Asep jadi jutawan

Nani...
Nya diteras ieu deui
Apa Nani ema Nani
Dadakan meuni blak-blakan
Do'a Asep meunang Nani
Meuni ku eweuh ka era

Nani...
Nya diteras ieu pisan
Apa Nani nulak cangkeng
Nyentak bari molototan
Ka Asep nyeubut sibeke
Nu ngimpi ngahontal bulan

Nani...
Nya diteras ieu oge
Ema Nani ngajeujeuleh
Bari nunjuk kana irung
Majarkeun asep jeung Nani
Ibarat langit jeung bumi

Dicarekan laklak dasar
Dijeujeuleh bebeakan
Rumasa asep dihina
Wajar mun malik teu suka

Asep manusa biasa
Boga hate boga rasa
Sanajan hirup sangsara
Harga diri mah utama

Jungkir balik berang peuting
Mecut akal jeung pikiran
Ngudag dunya teu kapalang
Tineukanan Asep jadi jutawan

Nani...
Nya diteras ieu deui
Apa Nani ema Nani
Dadakan meuni blak-blakan
Do'a Asep meunang Nani
Aya ku pikasebeleun.
Advertisemen