Lirik Lagu Doel Sumbang - Berenyit

Advertisemen

Lirik Lagu Berenyit

Album: "Doel Sumbang" (2008)
Artis: Doel Sumbang

LYRICS
Awewe barau cikur
Geus darangdan model zaman jahiliyah
Make baju teu mararatut
majarkeun moderen tea
Make bujal ditemongkeun sagala rupa

Lamun ngobrol jeung manehna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seri bari ting cikikik
Unggal peuting ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoel, malik noel
Diciwit, malik malik nyiwit
Ditraktir, langsung nguir

Di ajak kontan kontan hayu

Rek dibawa kamana
Nya pasrah tumarima
Asal cenah, eta kudu puguh itungan nana
Awewe model kitu naon atuh ngarana?
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit...
Berenyit, Berenyit, Berenyit, Berenyit...

Cenah modern lamun bedegong

Berenyit...
Berenyit, Berenyit, Berenyit, Berenyit...

Rupa jelema kalakuan bagong

Lamun ngobrol jeung manehna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seri bari ting cikikik
Unggal peuting ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoel, malik noel
Diciwit, malik malik nyiwit
Ditraktir, langsung nguir

Di ajak kontan kontan hayu

Rek dibawa kamana
Nya pasrah tumarima
Asal cenah, eta kudu puguh itungan nana
Awewe model kitu naon atuh ngarana?
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit...
Berenyit, Berenyit, Berenyit, Berenyit...

Cenah modern lamun bedegong

Berenyit...
Berenyit, Berenyit, Berenyit, Berenyit...

Rupa jelema kalakuan bagong
***
Advertisemen